Copyright 2017 - Powered by Xilion

Bussresor

Vi har ofta större sällskap här, många på genomresa såväl norr som söder ut. Vi har ca 100 sittplatser inne fördelat på två plan. Under sommarhalvåret har vi även två uteserveringar med ytterligare ett 50 – tal platser. Det är enkelt att komma in med både rullstol och rollator. Bussen kan stanna precis utanför dörren för att släppa av passagerare. Parkering för bussen finns vid järnvägstationen (ca 4 min gångväg).
Vi dukar upp på buffé eller direkt på borden. Buffen är det billigare alternativet. En person i ett sällskap på 25 personer fikar gratis, t.ex. busschauffören.
Ring för förslag på fika och olika prisalternativ.

Kontokund/Företag

Vi har flera företag som har konto här, och får en samlingsfaktura i början av nästkommande månad. Detta är ett utmärkt alternativ om det ofta behövs fikabröd till en hel avdelning eller smörgåsar till sammanträden. Vi har möjlighet att leverera kaffe till ca 100 personer, och tilltugg till detta kan vara allt från smörgåsar till en liten småkaka. Sallader och pajer går också bra.

Leverans

Vi har många gånger möjlighet att leverera och inom stadskärnan kostar det inget extra. Vid mindre leveranser inom staden cyklar vi, för att spara på miljön

 

f